26.05.2008

Baan Thain ja Karaoke Bar Pelimiehen sivut ovat uusittu.

Ruokalista

Täällä näkyy joitain suosituimpia BaanThain pääruokia, kuitenkin paikanpäälle voi tulla tutkimaan oikeaa listaamme joka on huomattavasti tätä laajempi! Kasvisruokia on noin 20 eri annosta, joista suosituimmat alla(merkattu k:lla nimessa listan loppupäässä). Eritoten suosittelemme ruokalistan annosta nro 26. (Käng Matsaman) josta tarkempi kuvaus alla. Numerot nimien edellä ovat annosten numerot ravintolan listassa (myös numerolla voi tilata).

Ateriat

16. Khau Phad Ka Praw (tulinen)
Paistettua riisiä ja valintasi mukaan mustekalaa, naudan-, porsaan-, tai broilerin lihaa; chiliä, valkosipulia, tuoretta basilikaa, paprikaa, mustaa soijakastiketta.
12.80 €
18. Pra Lad Phrik (tulinen)
Rapeaksi paistettua kuhafiletta tulisessa hapan-imeläkastikkeessa; sitruunan lehtiä; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
12.80 €
2. Phad Sii-iuw
Paistetuja nuudeleita mustassa soijakastikkeessa suikaloidun naudan-,porsaan-, tai broilerin lihan kanssa; vihanneksia, kananmunaa ja kevätsipulia.
10.40 €
21.Phad Ka Praw ( tulinen)
Suikaloitua naudan-, porsaan-, broilerin lihaa tai mustekalaa osterikastikkeessa, mausteina chili, valkosipuli ja basilika; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
11.50 €
26.Käng Matsaman (tulinen)
Suikaloitua naudan-, porsaan-, tai broilerin lihaa, sipulia ja cashew-pähkinöitä sisältävässä matsaman currykookosmaitokastikkeessa; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
10.50 €
31.Nomai Wan Baan Thai Style
(Erittäin tulinen erikoisuus!) Keittiömestarimme erikoisuus sisältää naudanlihaa ja bambuversoja makeahkossa kookosmaitokastikkeessa; chiliä, valkosipulia ja sitruunan lehtiä; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
12.50 €
4.Khau Phad
Paistettua riisiä ja valintasi mukaan katkarapuja, naudan-,porsaan-, tai broilerin lihaa; valmistettu thaimaalaiseen tapaan.
10.50 €
5.Phad Khing
Broilerin suikaleita inkiväärikastikkeessa; paprikaa, sipulia; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
9.90 €
7.Phad Prio Wan
Suikaloitua naudan-, porsaan-, tai broilerin lihaa ja vihanneksia hapan-imeläkastikkeessa; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
9.90 €
k.53.Käng Phet Nomai (tulinen)
Vihanneksia punaisessa currykookosmaitokastikkeessa; basilikaa; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
9.50 €
k.56.Käng Matsaman (tulinen)
Sipulia, perunaa, tofua ja cashew-pähkinöitä matsaman currykookosmaitokastikkeessa; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
9.90 €
k.66.Phad King Tofu
Tofua, kevätsipulia, paprikaa, sipulia inkiväärikastikkeessa; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
9.80 €
k.69.Phad Tofu
Paistettua tofua, minimaissia, sipulia, kevätsipulia ja herkkusieniä soija kastikkeessa; tarjoillaan höyryävän Jasmine-riisin kera.
9.80 €
Käng phet (tulinen)
Ankanmakuista tofua, munakoisoa ja paprikaa punaisessa currykookosmaitokastikkeessa.
10.40 €
Käng phet (tulinen)
Ankanmakuista tofua, munakoisoa ja paprikaa punaisessa currykookosmaitokastikkeessa.
10.40 €